Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radhus levnad mitt i landet lagom



Undulaten som försvann
Och grannkatten hostade
upp en fjäder kunde det
Vara Peppes?

Bäst vara på den säkra
Sidan

Vred om nacken på katten
Slängde ut den i natur
-reservatet

Någon har spänt ut
Fisklinor mitt för
Löparbanan nu igen

I natt brann 3 bilar ner
I kommunal garaget och
Ingen vet varför

Men någon måste ju veta?


Ett rådjur sågs linka om
-kring på klövervallen.

En morgon med 3 ben
och Skotthål i örat

En tjuvskytt med dåligt
Kalibrerat vapen?



En vanlig sommar
-torkande vecka

I den idylliska byn där
ingenting aldrig händer

I det bästa av alla världar

Men nästa vecka skulle bli fylld
Med regn

Undras vad som skall hända
Då?











Fri vers av Sefarge VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-21 20:22



Bookmark and Share


  i af apa
älskade radhus, för mig en hatkärlek. fina bilder!
2020-07-23

    Lena Staaf VIP
Ingen dag den andra lik
Bakom fasaden mycket dramatik.
Din dikt har både allvar och humor!
2020-07-22

  Bodingen VIP
Radhuslevnad
för allas trevnad?
2020-07-22

  Kungskobran VIP
Radhus lycka
går på,krycka
2020-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP