Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsätter skriva om mitt lilla fosterland, min penna tvingar ut orden, de ska synliggöras på jorden, andra får tycka vad de vill, konsten är fri, jag tycker till


Ingen respekt till skrivna lagar många gör som de behagar

Laglöshetens mantel har verkligen brett
ut sig rejält på min lilla vackra fosterjord
folk gör precis som de vill & gärna lite till
ingen respekt till skrivna regler eller lagar
alltför många idag gör som de behagar..
inte konstigt samhället ser ut som det gör
det knakar & brakar lite varstans & smäller
det osar rök från bilbränder skolor & annat
hela tiden händer groteska saker som förr
knappt fanns på den svenska avlånga kartan
det nya landet välkomnar inte någon lugn & ro
den fridfullhet som tidigare fanns är borta
ordet kaos har istället ersatts & har ställt till
så enormt mycket bekymmer för människor
på den listan ryms oändliga berättelser..
många bär djupa sår i själen & synliga
oskyldiga samhällsmedborgare har fått
känna av skörden av politikers sådd
den är så illaluktande att doften
når ut i stora vida världen








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-30 10:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter.
2020-08-01

    lydriket
"Gymnasielagen" t.ex. är grundlagsvidrig men drevs trots detta igenom av oansvariga politiker i ett land, Sverige, som saknar författningsdomstol och tjänstemannaansvar.
2020-07-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP