Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet

frihet är fåglar som flyger
och barn som leker

frihet är hjärtan som bankar
och ögon som skiner

friheten är gratis

tiden är inne

dags att leva




Bunden vers av Natalie Ramot
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-31 01:47



Bookmark and Share


  den nakna poeten
en mycket vacker dikt så känner jag efter all inlåsning bra bra skrivet Bravo!!!
2020-11-12

  bibbi ahrnstedt
Mycket fint skrivet om friheten
2020-07-31

  AKT VIP
Frihet är tankens utrynne.
2020-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Natalie Ramot