Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det håller inte att ljuga till slut sipprar det ut..!

Det man inte nämner pratar högt om
verkar inte existera man ser mellan fingrarna
för inte tror jag de styrande är så dumma
så lomhörda för allt negativt som pågår
ingen kan längre undgå den stora raseringen
den kommer närmre & närmre & närmre..
var dag vaknar man till nyheter som
gör att det knottrar sig efter ryggraden
groteska som äter sig in i märg & ben
hur länge ska allt detta få hålla på?
hur länge ska människor känna otrygghet?
inte bara det utan också rädsla oro & ångest
problemen har växt upp som vildhetens ogräs
äter sig in i hus & hem & tar bort livskraft
mina öron lyssnar alltför ofta till det här
folk är bekymrade för sina barn barnbarn
sina åldrande föräldrar & sina egna liv..!
när man tvingas leva i ett landskap
med oprovocerade attacker våld hat hot
då ökar frustrationen & ilskan är enorm nu
det puttrar rejält under folks ytor!
lyssnar man in hör man hur det mullrar
som när åskan håller på & agerar..!
sanningen driver på emot alla lögner
det håller inte att ljuga på löpande band
till slut sipprar saker & ting ut & avslöjar
innehåll som göms bakom fasader
nu syns märks det av så mycket
att det är svårt för styrande
att försöka gömma undan
deras sådd har vuxit rejält
nu syns skördens resultat
om de är nöjda då vet man
att de är en hälsorisk!








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-01 11:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter.
2020-08-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP