Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rubriken Jeremia 22:29 Resten inspiration 2 Timotius 3 THE MESSAGE Bild Google (Paulus var förmodligen den förste, störste och troligtvis den störste missionären och teologen)2019


O land, land, land, hör HERRENS ord!


O land, land, land, hör HERRENS ord!

Inte för att jag förstod så mycket då

men som barn hörde jag en predikant

hemma i Västervik som varje predikan

i lutherska missionshuset

ropade ut som min rubrik säger:

"O land, land, land, hör HERRENS ord!"


Idag har det blivit en verklighet för mig

och en djup smärta att så få beaktar

det Ord som kan frälsa våra själar

och rädda oss för evigheten...


Håll dig till det du lärde dig och trodde på;

lita på dina lärare - du som fick i dig

de heliga skrifterna med modersmjölken!


Guds skrivna ord är den bästa vägvisaren

till räddningen genom tron på Kristus Jesus.


Varje del av Skriften är full av gudsanda och

och till nytta på ena eller andra sättet.


Den säger sanningen,

varnar oss för syndens konsekvenser,

rättar till våra misstag och hjälper oss gå Guds vägar.


Genom ordet blir det ordning på våra liv,

och vi blir tränade för de uppgifter Gud har för oss.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-01 13:16



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Starka ord i rättan tid!
2020-08-05

  mare VIP
Bokmärker!
2020-08-02

  mare VIP
Sanningens ord
ekar ut från texten
tänk om människor
förstod fick uppleva
detta i sina liv
de skulle få ny
spänst i sina kliv ;))
2020-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP