Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar längtar ständigt efter varandra

Dina ord är fylld av längtan
jag saknar dig massor mamma
mitt hjärta tar emot din kärlek
som alltid pulserar för dig
jag saknar dig massor säger jag
avståndet är för stort för att
vi ska kunna träffas ofta
på andra sidan det stora vida havet
lever du & så många gånger
drömmer jag om att kunna
segla över snabbt för att se dig
i drömmarnas värld är allt möjligt
att leva långt ifrån varandra
gör emellanåt ont det skaver
i hjärtats rum tills tårar tränger
sig ut & faller nerför min kind
du är min ögonsten min glittrande
diamant som ständigt glimmar
framför mig fina vackra son
kärleken bär oss alltid
hoppets låga värmer
vi ser ständigt framåt
en dag kommer vi kramas
vilken glädjefest








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-02 12:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen känslan!
2020-08-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP