Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så Ända in i Afrika.


Killar man Jaro
Högst upp

Kan man bli blöt
i häcken

Men snart har även
den snöfläcken
torkat ut i tillvaron

För tillfället under
Jordens långa
Levnads lopp.

Och människor springer
omkring och gapar emot

Varandra om någonting
som Måste göras.

Men vad? Är man som
vanligt inte överens om


Och nere vid Dar es Salaam's
Bankdistrikt står en ung man
i ljusblå skjorta

Och spelar på en trasig fiol
För att få några mynt att
Överleva till nästa dag.

















@@sefarge@@




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-03 08:59



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Stora perspektiv beskrivna i detaljer så att man ser...orimligheten.
2020-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP