Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fördel: Nu?


Förr gick jag till min kiosk i en hemstad
och köpte ettöres salmiakpastiller.
Jag brukade dragera mig med andras synd.
Nu skyller jag mig själv för det jag vältrar mig i.
Förr kände jag dofterna av regnvåt asfalt,
kvinnors begär och nyslaget gräs.

Nu ligger jag och viskar mig blodig
mot en lortig hallmatta i en fjärran förort.
























Fri vers av alfa VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-07-13 18:44



Bookmark and Share


  anneluca
Vännen-vännen.....detta är tjusigt. Fastnar speciellt för slutraderna av någon anledning, men så är jag ju svag för det mörka målandet i det skrivna ordet. Men bara där :-)

Inga betyg (princip...typ)
2006-07-13

  Ms Lovecraft
Haha! Eller: Borde junte skratta men det gör jag ändå. Och så säger de att det var bättre förr... Syndiga dragéer låter inte som något vidare godis, om du frågar mig.
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén