Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många sörjer den unga flickans död vem blir nästa offer?

En ung flicka blev skjuten till döds
hennes liv blev kortvarigt ( ca. 12 år )
kriminella härjar med pistoler
det verkar finnas alltför många
av dessa gangsters i avlånga land
var finns de högljudda
protesterna för henne?
det görs annars om det
gäller vissa andra personer
då blir det ramaskri utan dess like
ekar ut på gator & torg
att det görs skillnad på människor
är helt klart uppenbart
allas lika värde bespottas
hur länge till ska våldsfolk
få härja & förstöra freden?
vem blir nästa oskyldiga offer?
det räcker nu bägaren har
runnit över för länge sen!
hög tid för våra flata naiva
konflikträdda politiker
att agera hårt tufft
högt & tydligt så
hela världen hör
lilla Svea har inte
längre gott rykte
dax att ändra på det!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-03 20:41



Bookmark and Share


  aol
Ja bra och sant skrivet vännen, och jag ger inget för hovrätten heller
2020-08-05

  Bibbi VIP
Till Twitter!
2020-08-04

  Koloristen
Sverige borde barnförbjudas.
2020-08-04

    lydriket
Tack för att du inte följer andras selektiva ovärdiga tystnad.

En flickas död väger lätt gentemot maktpartiets bröd.
2020-08-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP