Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min penna skriver på allt jag bär ska stå

Min penna skriver för de hemlösa
för människor som har det svårt
för äldre & svaga i vårt samhälle
som blivit tuffare & alltmer hårt

Min penna skriver mot orättvisor
mot politikers ständiga svek
de är mycket bra på att lova
löften som med tid blir blek

Deras munnar gillar att babbla
men deras handlingar säger allt
de bryr sig inte att folk svälter
att hela samhället blir mer kallt

Min penna kommer aldrig sluta
skriva om vad jag ser & hör
avslöja lögnerna som pågår
sanningen tvingar pennan för








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-03 21:37



Bookmark and Share


  aol
Bra sagt och ordat sicka politiker vi har,
2020-08-05

  Bibbi VIP
Till Twitter!
2020-08-04

  BenGust VIP
Jo, pratlådor till politiker, rabblar på sina inövade fraser om hur det borde vara.

2020-08-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP