Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssnar man in kan man höra dina tysta rop på hjälp

Mitt älskade lilla land moder Svea
du blöder enormt över hela din kropp
öppnade variga sår som bara blir djupare
sprider illaluktande doft som kväljer
ruttet kött som lett till död förintelse
de som bestämmer styr över dig
bryr sig inte ett dugg utan ser på
medan du lider dina helvetes kval
du sipprar efter luft lyssnar man in
kan man höra dina tysta rop på hjälp
du är så illa behandlad ren misshandel
får du utstå 24 timmar om dygnet
mitt hjärta gråter massor & jag har
lovat dig att göra allt i min makt
för att hjälpa dig upp på fötter
aldrig att ger mig i kampen
mot dem som vill dig illa








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-08 10:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter.
2020-08-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP