Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tips från coachen 09


Håll i hatten

Håll i byxorna
så in i hatten
försvinn i fyrkanter
tabeller och statistik

låt inte någon förföra
visa inte lillfingret
de tar hela dig

håll lyckan stången
smärtar så vilt
underbart är mycket kort
slutar med ett stick
av strumpstickor nr 4

stå emot de vackra ögon
som smeker din arm
du kan förlora mer än så

gräv ner dig
i handgrävd avloppsränna
duscha kallt
gamla nöt




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-09 22:26



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
man undrar vem duet är i denna text.
2020-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP