Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt mysterium

Någonstans
mellan här och där
befinner jag mig
i rörelse
längs en inre båge

Samma gamla värld
som den förra sekunden
men ändå annorlunda
lite förändrad

Visa mig ditt mysterium
ännu en gång




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-10 08:33



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Så vacker text
2020-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP