Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nuförtiden är jag stolt över att vara jag. Bild, vallmo


Jag älskar mig

ni vet känslan
att älska sig själv
allt man tar i
blir guld

inte det?

njutningsfullt
kaxigt faktiskt
det jag skapar
ödmjukt ändå
älskar jag

vågar ropa högt
jag är faktiskt bra
dessutom mena det

älskar när du ler
speglar min glädje
mina barn
som ler med ögonen
älskar att jag skapat dem

jag är förälskad i
att jag kan
så oerhört mycket
lärt om, lärt ut
mest av allt
älskar jag min förmåga

att älska




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-12 22:53



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
och så är du vacker också. ny bild antar jag. och dessutom ett tjusigt leende. lär dig ninjutsu karin.
2020-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP