Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


utmaning


gummistövel

Det regnar blomvatten
våta blommor vill ha skydd
lockar in med bin och humlor
torrlagt rum
med doft av tall

på bordet en unik vas i blått
vita bårder runt sin mage
utsliten gummistövel
storlek 42
den andra glömdes bort
i en pöl en annan regnig dag
en torsdag i april

våta blommor släpps ner
i en torrlagd gummistövel
trygga bin smakar pistill
fyller upp med sockervatten
lycka på ett bord

med doft av gummiblomma




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-16 01:18



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
känns som ett experiment.
2020-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP