Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i nu Gud

 

tankarna vankar bortöver

ängens vildvuxna tuvgräs

snärjs och fastnar

i ådalens virrvarr

 

tiden uppenbaras

när mjölkörtplantan

ur horisontljus

glider över i glöd

 

med solen som skärpedjup

öppnar sig en glänta

ljuset tränger in

målar akvarell

och blånande frågor

på min insida

 

om att gro

som korn

i din jord

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-15 18:39



Bookmark and Share


  Feminaz
Det är som att läsa sammet för själen!
2020-08-16

  Kajan VIP
Så väldigt fint du skriver, stor applåd.
2020-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg