Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu öppnar skolorna sina dörrar många känner ångest att gå in

Sommarlovets tid har hastat förbi
nu öppnar skolorna sina dörrar
vet själv som ung då man skulle börja
magen värkte ångestens känslor låg tung
natten före kunde man inte sova bra
tankarna fann ingen ro eller djup vila
det är många på den listan som upplever
dessa jobbiga känslor i skolstarten
med dagens samhällsutveckling som
skapat mer oro & otrygghet så blir
det ännu mera jobbigare för många
stackars dessa barn & ungdomar
det gör ont i hjärtat att veta detta
sanningen kan inte gömmas undan
skolan har blivit tuffare & hårdare
precis som resten av samhället
många lärare är också oroliga
de om någon har ett ansvarsfullt
arbete framför sig & behöver
få uppmuntran i det de gör
även elever måste få höra
att de är viktiga & behövda
synliggöras i sina studier
bort med jantelagen som
fortfarande existerar här
den förminskar människor
elever ska alltid känna
att de är någon, kan om de vill
få massor av beröm
växa & blomstra
bli starka individer
Sverige behöver dem
vår framtid!








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-16 12:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Viktiga ord.
2020-08-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP