Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid och aldrig

Den där bekanta känslan är tillbaka
Den där som jag trodde var borta

Den som får mig att sitta och stirra
Monotont arbetandes
Jag hör alla ljud omkring mig
Ser vad som sker

Men ändå är jag i min lilla bubbla
Okontaktbar, onåbar för andra tankar
Än dem på dig

Den där bekanta känslan av uppgivenhet
Sällsamhet, stillhet sköjer över mig

Egentligen visste jag att vi inte var
För alltid och aldrig







Fri vers av Poison Ivy
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-07-13 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy