Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför beter man sig så konstigt mot dem man älskar?


Kärlekens matematik

Jag är elak när du inte förtjänar det

Snäll när du inte förtjänar det

Vem kan lösa ekvationen?




Fri vers av Poison Ivy
Läst 387 gånger
Publicerad 2006-07-13 12:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Svår fråga..kanske man är rädd för den riktigt intimiteten, och vill värja sig? För i den är man naken och bräcklig, men också oändligt stark!! En farlig och omskakande erfarenhet

Bra formulerad fråga
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy