Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Glänta

Vi pratar senare
telefonen går varm
bränner i kapp med orden
i tid och icke tid

bjuder in till video call
berättar viskande om hopp
kaka efter kaffet
kom efter nio
orden sinar inte
babblas på sent
till sovtider tröga

genom luftens 5g
möjliggörs berättandet
om en glänta vid en sjö
lyssnar in spännande mat
karameller och kantareller
sursöta gyllengula

vi tuggar natt och dag
somnar ikapp
platoniskt alltid nära
trygg vänskaplig kontakt

skillnaden är
att nu ringer man gratis




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-20 17:56



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bara personal som brukar ringa mig.
2020-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP