Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går inte längre att leva "normalt" i lilla lagomland

De negativa berättelserna fortsätter
vareviga dag händer groteska saker
det får aldrig vara fridfullt utan jämt
ska det bråkas slåss söndras eldas upp
skolor ligger alltid i farosonen & bilar
våldsamheter händer så mycket att man
knappt längre reagerar över allt elände
det är oroväckande om något när man
märker hur van man blivit med allt detta
mord är ständigt på tapeten som vapen
som knivar som rån som oprovocerade
påhopp på vanliga skötsamma medborgare
det går inte längre att leva "normalt" i lilla
lagomland utan nu får man verkligen vara
på sin vakt dygnet runt & det är påfrestande
listan på dårskaper blir ju bara mer & mer...
det visar på vilka som håller i trådarna
folk utan kunskap utan förstånd utan klokhet
visdom är något som absolut inte existerar
det är helt uppenbart annars så skulle inte
samhället se ut som det gör idag
handlingar talar mer än ord
de som bestämmer står mest &
svammlar babblar vid sina bord...
spåren efter dem är rena krigszoner
hur kan dessa få leda styra ett land?
det frågar sig fler & fler & fler...
nu passar verkligen orden:
"ett laglöst land där kriminella
löper fritt & gör som de vill"
tuffare hårdare lagar måste till
den flathet som råder är gränslös
inte konstigt landet är i kaos
media kan inte gömma allt!
allt är så synligt så solklart
idag finns knappt något
man kan kalla för underbart









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-23 16:50



Bookmark and Share


  Arne Björn Fredriksson
så i nuet
flyter samman ogreppbart i det obegripliga vi får uppleva idag

tyckte mycket om det som hakade i varandra, fortsätt :)

2020-08-24

  Koloristen
Lagomlandet är de kriminellas paradis. Livsfarligt för barn.
2020-08-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP