Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från alla tider till nu!

Från allra första början hur var det då?
Hur var deras sätt att umgås?
Var dom som dagens barn?
Hade dom lika många leksaker som vi?
Var dom alltid lyckliga?
Hade dom alltid ett gott humör?
Ja, hur skulle folket beskriva oss om 10000 år?




Fri vers av Elli
Läst 225 gånger
Publicerad 2006-07-13 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elli

Mina favoriter
VACKERVACKERVACKER