Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Väljer syn på livet

Säger nej
vägrar detta
tänker inte acceptera
ilskan skenar
tänker inte berätta
inte ens för dig

fullständigt horribelt
detta går inte
det kommer gå
angenämt till och med

berättar lite senare
till dig
känns lugnt
accepterar det som sker
tar emot
säger ja

känns bättre så




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-26 22:49



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Vilken mystisk text.
Berätta..
2020-08-27

  SatansSon VIP
berätta gärna för mig. immanuelkarlsson@gmail.com
2020-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP