Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laglösheten breder ut sina svarta skuggor

Hallå där uppe i Rosenbads lokaler
alla ni som bestämmer i lilla lagomland
är ni totalt lomhörda för alla explosioner
hör ni inte hur det smäller dånar mullrar?
det skjuts som aldrig förr & kan det bero på
att det blivit så här med en gränsöppen dörr..
varför agerar ni inte högt & kraftfullt emot
varför sätter ni inte ner eran fot mot alla hot
hur länge till ska alla "satanistiska händelser"
få härja utan hinder & förstöra allt i sin väg!?!
den listan är nu extremt lång & det ser ut som
den bara blir längre & längre & längre...
ni som styr & ställer har största ansvaret!
ni om någon ska ju ge säkerhet & trygghet
skydda befolkningen med hjälpfulla insatser
istället har ni hjälpt till att försvåra vardagen
ni struntar i människors förtvivade rop som ekar
idag får vi laglydiga ta hand om oss själva!
för ni bryr er inte om oss längre utan riktar
er blick på annan klientel som ni daltar med
klappar medhårs rullar ur röda mattan för
i det nya lilla landet lagom växer kriminaliteten
laglösheten breder ut sina svarta skuggor
man kan höra ondskans tunga andetag
dess mörka vingar flyga både högt & lågt
ni politiker har knäböjt framför den fule
öppnat edra hjärtan för mörk kraft
ni har sått i fel jord ty skörden
avslöjar era lögnaktiga ord
att hålla sig till sanningen
är i er värld motbjudande
men vi som gör ger oss aldrig
vi kämpar på viker oss inte
den vill kommer att segra!








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2020-08-27 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP