Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vässar sina pennor det gyllene svärdet hugger bort hinder

Tack alla frihetskämpar som
inte låter sig tystas ner utav den
pågående skrämselpropagandan
ni visar andra att man inte ska låta
sig hindras utav alla vägspärrar..
inte låta sig stoppas bara för att man
har andra åsikter än etablissemanget
än så länge finns lite yttrandefrihet kvar
den måste försvaras varenda sekund
innan krafter försöker fånga in & tar
finns de som hatar den & som gör
allt i sin makt för att sudda ut ta bort
sätta in diktaturförordningar som vill
få övertaget & helt styra människors åsikter
nu mer än någonsin måste röster höjas
emot instängdhetens pågående arbete
"kämpa för frihet låt den blåsa fri
ingen ska stoppa vår demokrati"
kampen går vidare mitt i ett landskap
fyllt utav stickiga buskar vassa kaktusar
vilseledande stigar vägar dolda fällor
men inte bryr sig frihetskämparna
de fattar ser förstår varthän det barkar
vässar sina pennor det gyllene svärdet
hugger bort hinder visar att de är
fyllda av glödande mod
inget skrämmer dem








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-28 10:42



Bookmark and Share


  Koloristen
Kamp mot den sataniska fienden!
2020-08-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP