Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Celebert besök



En andedräkt stod
Ivägen

Coronan muterade
sönder sig själv

Coronans baneman
En ung kvinnas immun
-försvar

Och ingen som vet
Hennes namn



Bara läkemedels
Industrins

Miljard-satsande dyrbara
patenterade påklistrade
Medicinnamn


För vad det nu är
värt?










Fri vers av Sefarge VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-17 02:10



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Tyvärr lär det inte räcka med en ung kvinnas immunförsvar om vi ska få bukt med Coronan.
2020-11-17

  Scarlett Miryam VIP
En (ung?) kvinnas immunförsvar är nog mångens baneman oavsett om de har kronan eller flaggan i topp, eller...
2020-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP