Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg lilla fågel flyg iväg fri fyll dina dagar med harmoni

Den som vågar skapa helt fritt
som vågar träda över gränserna
är en modig skribent poet författare
den personen följer inte skrivna riktlinjer
den ingrodda ordningens budskap
som är fylld utav förordningar
man blir absolut inte klappad medhårs
omtyckt gillad & uppmärksammad
om man skriver ut sanningar som stör
pennan är den som bestämmer handen för
inga människor har rätten att styra
säga vad man får eller inte får skapa
konstens vingar måste flyga fri
tvinga in en fågel i bur gör att den
till slut blir foglig lydig & följsam
men öppnar man dörren & den får
komma ut i frihet så kommer den
flyga högt & kvittra av glädje
"flyg lilla fågel flyg iväg fri
fyll dina dagar med harmoni
låt inget binda förtycka dig
dina vingar i skyn inspirerar mig"
bort med kedjor bort med tvång
lyssna till underbara frihets sång








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-29 12:36



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Precis så underbara rader om frihetens poetiska gåva...
2020-08-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP