Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soppa

Iransk kryddblandning för lamm passar faktiskt rätt bra till fisksoppa
Och sen har jag ju givetvis i Dill också
Herregud man kan ju inte glömma dill
Jag spenderade morgonen med att prova min gamla shure mikrofon
Den låter förhållandevis bra
Så sitter jag här och värmer lite mer soppa
Torsk
Lax
Sötpotatis
Potatis
Lök
Vitlök
Det här blir en fantastisk dag!




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2020-08-29 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP