Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ju mer tid som vandrar på avslöjas verklighetens liv

Ju mer tid som vandrar på
avslöjas verklighetens liv
som när det grumliga vattnet sakta
sjunker till botten & visar upp
det som finns gömt i det fördolda
ljuset tränger på tillsammans
med sanningen & det är oslagbart
lögnen kan gapa skrika bråka
sprida en massa flosker på
löpande band & ljuga sig fram
försöka bortförklara bevis
det kommer inte att fungera
utan istället bara förvärra
politiker hjälper så gärna till
med pågående mörkläggningar
behandlar människor helt olika
ty att stå upp för viss klientel
är viktigare än att tala klarspråk
att det görs skilnad på folk & folk
är helt uppenbart & deras tjat om
allas lika värde kan de sticka upp
där solen aldrig kommer skina
rena skitsnacket de för från sin
lögnaktiga trut, de borde veta hut!
yttrandefriheten gillar de inte heller
den försöker de förminska ta bort
det håller inte att vara oärlig
det håller inte att så
i lögnens stinkande åker
skörden blir aldrig bra
nu märks resultatet
i hela avlånga land








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-30 11:05



Bookmark and Share


    lydriket
Bra skrivet om en sektliknande lögn.

Att inte se det groteska ensidiga faktaurvalet i regimmedias rapportering om Trump kräver en typiskt svensk stark auktoritetstro till staten och dess skattefinansierade genomkorrupta regimjournalister.

Att lyssna till tvångsfinansierade public service är outhärdligt.
2020-09-03

  mare VIP
Lögnen är massiv
globalisterna gör allt
för att smutskasta Mr. Trump
vänsterliberalerna är
på krigsstigen
de HATAR att han
är emot & avslöjar
deras innehåll för världen
media sprider sin
propaganda dagligen
hjärntvättar vinklar
gör allt för att försöka
stoppa Mr. Trump
de kommer inte
att lyckas ;))
Jag har bott flera år i USA
min son bor där
tro mig, folket
ÄLSKAR honom!

2020-08-31

  aol
Ja så sant bra skrivet kom att tänka på lögnaren Trump ,även överallt skiner deras fula trynen.
2020-08-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP