Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden

Vinden genom rummet
någon som rör sig
jag kan inte förstå
vem det är

Hur kan jag tro
att jag har något att berätta
om hur det är
att vara en människa

Jag svävar omkring i oro
rör mig mot otydliga bilder
bakom en vägg finns
en annan möjlighet
ett annat sorts liv

Är detta jag?




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-31 10:11



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Som sagt var; dina texter är så sjukt bra! De beskriver så otroligt väl hur det är att vara människa
2020-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP