Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är aldrig där

Jag är så mycket äldre nu
än jag var för några år sedan
idag blir plötsligt igår

När jag söker min spegelbild
är jag ännu inte där
livet tycks alltid
ligga steget före

Jag är aldrig där
jag är aldrig på plats




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-31 10:14



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Dina texter är så sjukt bra och gripande!
2020-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP