Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när vi var små 20

När vi var små
skulle man
i skolmognadstestet
fylla i en bild så att
flaggan och röken
från skorstenen
blåste åt samma håll




Fri vers av Anders P VIP
Läst 524 gånger
Publicerad 2006-07-13 21:28



Bookmark and Share


    NoMi F
Jag har inget minne av detta
men det var nog förmodligen så
jag fick börja ett år före
2006-07-28

  Hildegun Relefors
Tack för påminnelsen. Inga av mina barn har klarat det testet, men det har blivit människor av dem ändå!
2006-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP