Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre himmel

Vi vandrar genom tiden
långsamma stjärnfall
över en inre himmel.

Verkligheten är allt vi har.
Kroppens viskningar
läpparnas ofullkomliga språk.

Kanske är det inte meningen
att vi ska förstå.
Kanske ska vi bara förundras.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-05 12:27



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
"Verkligheten är allt vi har", men om den tvistar vi, och de lärde.
2020-09-12

  swim
Himlen går i alla färger på en och samma gång intill de små stunder vi ser bakom spegeln, och det enda vi egentligen har är hoppet... släpper vi taget om hoppet så tappar vi färgerna.
2020-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP