Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tårar

Mina tårar var
det finaste jag hade
att ge till dig
du fimpade
i mitt bleka
fårade ansikte
härjat av torr gråt
bad mig sluta
innan jag ens börjat

det var det vackraste
jag hade att ge
utrotningshotade
förundransvärt sällsynta
du ville inte ta hand
om mitt restavfall

mitt nakna sköra
skar du sönder
med den rostigaste
fruktkniv du fann

för det enda sanna
jag ville ge
du önskade dött
innan det ens fanns




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-06 02:24



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
gillar det
2020-09-12

  SatansSon VIP
en vampyr. jag blev bekant med en sån i västerås. han är forskare på
stanforduniversitetet numer.
2020-09-06

  Annie b'larsson VIP
Otroligt väl formulerat. Hemskt och bra också, blir väldigt tagen. Och gallret: det ser jag utifrån.
2020-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP