Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundra år av längtan

idag är det den första dagen
den dag som sätter märket
den dag som lägger grunden

hundra år av längtan
kom nära nu och visa vägen
vägen mellan önskan och fullbordan
framåt mot den magnetiska horisonten




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-08 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg