Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De böner som lyfter

utanför och innanför
stående ut och inne
båda delar i samklang
här är vi tillsammans

blå himmel kallar oss
i de breda penseldragen
rymmer detaljerna som avgör
här kan vi måla den värld vi vill

vi väntar på ett under
i bönen kallar vi efter mer
här på marken är vi fast
håller våra händer högt
längtar efter att kunna flyga




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-08 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg