Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till eftervärlden

Ett återfunnet fotografi längst in i dunkelt.
Ansikten som fastnat flyktigt.
Brutna linjer, år av saknad har plågat mig.
Vänskap som falnat och dött.
Vad kunde jag göra annorlunda.
Ånger är ingen behaglig känsla.
Jag behöver det, det enda beständiga.

Ett fotografi av ett annat ögonblick.
Gulnat och tummat.
Några ord på baksidan.
Information till eftervärlden.




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 160 gånger
Publicerad 2020-09-09 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg