Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista värmen

utanför dansar vindarna över sjöarna
i soldiset framträder berg på berg

värmen ligger som en oavslutad tanke
över ett landskap som väntar på nästa ögonblick

himmelns blå yta varnar om nya kalla vindar
kylan som väntar bakom nästa andetag

nu stannar vi kvar i den sista värmen

gräsets andas efter regnet
löven väntar på att falna
kvällarna mörknar fortare




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-12 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg