Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig

Tänker på dig och kan liksom inte andas
Bröstet dras ihop och i magen kittlas känslorna
Mitt leende är oundvikligt
Från öra till öra, som ett fån
Tänker på din kyss och mina läppar bränner av längtan och minnen
Min tunga dansandes med din
Sakta, nafsande, hårt, fort
Tänker på din blick och sluter ögonen för att bättre kunna se
Hur du genomborrade, synade, förstod
Tyckte om




Fri vers av frostnypon
Läst 235 gånger
Publicerad 2004-10-22 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frostnypon