Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

underströmmar

ord kastas omkull
meningar rusar förbi
ett liv snabbspolas
klarar jag femton minuter till
i kaos och harmoni

jaget är inte jag
det enda kravet
är att finnas till

närmare centrum
kallare och varmare
vattnet strömmar
under marken
under allt detta
under ytan famlar jag
underströmmen drar




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-17 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg