Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration av konstnären och poetervännen Karl-Bo Lundstedt. Från 2019


Vad säger dessa ögon?


Mitt hårda hjärta
som frusit till is
smälter och de
hårda ibland
dömande
orden som
jag uttalat
faller till
marken




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 617 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-09-20 18:39



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Så fint.
2022-12-12

  helenita VIP
Så fint!
2020-12-24

    klusteria
Blicken säger allt.

2020-09-22

  Eva Helene VIP
Berörande, fint!
2020-09-21

  Niliboy
Blicken är tuff!
2020-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP