Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gamla ord

Det ligger ord i min jutesäck
i oordning sprattlar dom
suddiga och avflagnade
lite lagom gulblekta

där skramlar rostiga ord
de jag inte kan uttala mer
gnider sig mot varandra
gnisslar på en obehaglig frekvens

allt ligger huller om buller
biter med små vassa tänder
då jag försöker lyfta upp
ett glömt och saknat ord

så jag knyter upp säcken
sitter på huk vid en bäck
låter de falla ner i det kalla blå
flyter med strömmen iväg

är jag då fri?




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-20 21:53



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
hoppas du kan börja träna. jag tycker du förtjänar frihet.
2020-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP