Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okända stränder om natten

Jag strandar på en öde strand.
Det som är okänt har en annan temperatur.
Lär mig att hantera rädslan i natten.
Så att jag kan forma den efter mitt behag.
Så att den blir ett faktiskt konstaterande.

Jag tittar upp, stjärnor så långt borta.
Nålstick där ljuset faller igenom mot havet.
Doften av tång leker med mina minnen.
Smaken av salt på huden håller mig kvar.
Tärnornas skri rimmar med vågbruset.




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-23 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg