Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktig årstid

ängarna glöder i dagens sista timmar
sommarkänslan är så flyktig
ett ögonblick och allt är borta
det behövs bara en stund av oaktsamhet
ett liv kan förändras när värmen sjunker
imorgon är vi förpassade till kylan




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-23 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg