Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT KLIANDE SÅR....

Ett svidande kliande sår som jag
med handens värme inte når.

Det sitter i djupet av själen det är
inte som den skavande hälen.

Psykisk smärta är svår, denna så
onåbara blir ibland även fysik.

Komma till rätta tar tid som ingen
har, tillsammans finner vi frid.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-23 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström