Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ivrigt begär

Låt det komma
låt dagen sjunka ihop
likt molnen om kvällen

Somnar om igen
lova att stanna kvar
ett ivrigt begär fyller mig
en dag ska jag fånga dagen




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-09-24 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg