Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagsskav

Löven stannar upp

Nån har vaknat bredvid dig

Söndag ger mig skav




Bunden vers (Haiku) av Jennifer Cecilia
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-27 14:03



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Man läser dina korta texter, som den här haikun t ex flera gånger, för att komma åt det som inte står i texten! Och det är väl meningen!
2021-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Jennifer Cecilia
Jennifer Cecilia