Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga mig inte

Vad gör jag
för att världen ska bli
en bättre plats att finnas i
för att fåglarna ska
fortsätta att sjunga

Ditt leende är min biljett
till det lyckliga landet
vår enda möjlighet
att återvända till stranden
där vi en gång möttes

Fråga mig inte
varför jag är den jag är
snälla ni
fråga mig inte




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-01 08:33



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Gripande och vacker text. Tack!
2020-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP