Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JUST DENNA DAG....

Just denna dag ska jag klara,
i nuet försöka att vara.

Låta alla bekymmer vila och
inte i tankarna strida.

Ett steg i taget vandra för att
i friheten möta andra.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-10-10 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström