Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2020.10.11 söndag. Enslingens drömmar


Nattlig eskapad

 

Natten bryter mina ok.
Axlarna värker av dagarnas vedermödor.
Nu, när dansens ystra anleten
fryser fast i kärleksdrömmarnas längtan
till vansinnigt roliga stunder.

Låt oss kasta meningsfulla
och innerliga ögonkast på varandra.
Du underbara tanke och rika behag.
Bara i natten ser vi varandra som vi är.

Lämna dagen bakom dig
och kom till min räddning
du kvinna med ett hjärta som mitt.
Jag bävar över sanningens ögonblick
när vi träffas för allra första gången.

Tills natten byts mot dag
och allt blir klart igen
kan vi värma oss i varandra.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-11 06:33



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Starkt och berörande om längtan ! Tycker särskilt om : Låt oss kasta meningsfulla och innerliga ögonkast på varandra .... vilken bra levnadsregel !
2020-10-12

  Blått Norrsken VIP
Vackert i kärlekens längtan.
2020-10-11

  Sparvögat VIP
Kärlekens drömmar finns i dessa längtande rader...
2020-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP